HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. január 6. szerda

Rekord Nintendo Wii eladások decemberben

Dixie Flatline, 13:25 - : - (18 komment)

Látva az eladások hónapról-hónapra történő visszaesését az elemzők, a sarki zöldséges, sőt még a szomszédok is a Nintendo Wii népszerűségének szép lassú lemorzsolódásáról regéltek. A lejtmenet egészen decemberig tartott, ahol a Nintendo előzetes becslései alapján rekordot döntöttek. Az USA-ban december során 3 milliót adtak el a Wii-ből megdöntve ezzel a Playstation 2 korábbi 2,7 milliós rekordját. Egyelőre nem tudni, hogy a Nintendo DS 3,04 milliós eladásait sikerült-e túlszárnyalniuk, mindenesetre a mesés számadatokhoz nagyban hozzájárult a november közepén megjelent New Super Mario Bros. Wi változatának megjelenése.

A konzol népszerűbb, mint valaha, viszont akármennyire is küzdenek a kiadók, képtelenek komolyabb tartalmú játékokkal rácsatlakozni a majd 50 milliós felhasználó bázisra. Talán majd a komolynak nem mondható Red Steel 2-nek sikerül.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Rekord Nintendo Wii eladások decemberben
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
NightBagoly
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#18 2010. január 9. 14:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Te szándékosan csinálsz magadból hülyét már pár napja? :D
Válasz moli #17 hozzászólására
moli
Különleges ügynök

moli profilja  moli kommentjei  Honlap csekkolása

#17 2010. január 9. 14:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

van DSi XL is...
hiaba, ha annak is ugyanakkora a felbontasa
Válasz zephyr #16 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2010. január 7. 14:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

És ott is írják, hogy csak abban az értlemben, hogy újradizájnolták.

Különben pedig ajánlom a Magyar Nyelv Értelmező Szótárában a 'szövegkörnyezet' szócikket, a jelen témában sokat segíthet, de egy fórumon egyébként sem árt.
Persze, arról nem is beszélve, hogy van DSi XL is...
Válasz Zoo #15 hozzászólására
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#15 2010. január 7. 13:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

És ott is írják, hogy csak abban az értlemben, hogy újradizájnolták.

Különben pedig ajánlom a Magyar Nyelv Értelmező Szótárában a 'szövegkörnyezet' szócikket, a jelen témában sokat segíthet, de egy fórumon egyébként sem árt.
Válasz moli #12 hozzászólására
Ulrich von
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

Küldök emilt Ulrich von részére  Ulrich von profilja  Ulrich von kommentjei 

#14 2010. január 7. 13:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Es mi van, ha veszunk egy fecsket egy tokkel? Vajon milyen gyorsan kepes az repulni? Minden attol fugg, hogy afrikai vagy europai fecskerol van szo, nem?
Válasz moli #13 hozzászólására
moli
Különleges ügynök

#13 2010. január 7. 10:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

es mi van, ha kirugnak a munkahelyedrol? ja, jon helyedre az utodod. kovetkezo generacios? aligha.
Válasz psishock #11 hozzászólására
moli
Különleges ügynök

#12 2010. január 7. 10:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

oregem, a ds utodja a ds lite. lasd meg wikipedia. vagy akarhol mashol.
Válasz TmGergo #10 hozzászólására
psishock

Küldök emilt psishock részére  psishock profilja  psishock kommentjei 

#11 2010. január 7. 03:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

successor-t megneztem: utod. nem pedig kovetkezo generacios.
D: ööö....ok, és továbbgondolva mi történik ha létrehozol egy utódot, kölköt? Kapsz egy új, friss generációt?
Válasz moli #5 hozzászólására
TmGergo

TmGergo profilja  TmGergo kommentjei 

#10 2010. január 6. 20:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

rofl :D
spidey
Padavan

Küldök emilt spidey részére  spidey profilja  spidey kommentjei  Honlap csekkolása

#9 2010. január 6. 19:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

New Super Mario Bros. mint system seller? Now I've seen everything...
arsenal

Küldök emilt arsenal részére  arsenal profilja  arsenal kommentjei 

#8 2010. január 6. 19:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Rendesen összekapta magát a Wii a karácsonyi szezonra, sőt.
Ulrich von
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

Küldök emilt Ulrich von részére  Ulrich von profilja  Ulrich von kommentjei 

#7 2010. január 6. 18:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Be.:) De en akkor is azt mondom hogy nem te vagy itt a munder.

Ket ev es lehet lecserelem a psp-m.
Válasz Tibre #6 hozzászólására
Tibre
Tibre tábornagy

Küldök emilt Tibre részére  Tibre profilja  Tibre kommentjei 

#6 2010. január 6. 17:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ez belépett a légkörbe :D
moli
Különleges ügynök

#5 2010. január 6. 17:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jaj, nem kell idegeskedni, itt nem te vagy a mundér.
raadasul en nem a linken levot olvastam el, hanem az eredeti interjut.
Válasz Tibre #4 hozzászólására
Tibre
Tibre tábornagy

#4 2010. január 6. 16:58 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

rákattintottál a linkre? de már a linkben is benne van, hogy successor. ha nem tudod mit jelent nézd meg a szótárban...
Válasz moli #3 hozzászólására
moli
Különleges ügynök

#3 2010. január 6. 15:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

szep csusztatas, csak az nem egy ds, az a kovetkezo generacios nintendo handheld. (a ds 2004-es, 5 eves)
Válasz Tibre #1 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. január 6. 15:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát szerintem ez leghamarabb 2011 ben jön, felesleges hamarabb kihozni, az egekben vannak az aladások.
Válasz Tibre #1 hozzászólására
Tibre
Tibre tábornagy

#1 2010. január 6. 13:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az az 50 milliós felhasználói bázis inkább 65 körül van már.

ha már nintendo:

Nintendo confirms high resolution ds

http://www.siliconera.com/2010/01/05/hi-definition-nintendo-ds-su ccessor-with-motion-sensor-in-the-works/
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Rekord Nintendo Wii eladások decemberben

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2012 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek